05 syyskuuta 2012

Muumimukit

 Tässä ovat uusimmat tulokkaamme, nimittäin Stokkan 150 vuotta juhlamuki, jota pika googlailun jälkeen olisi tehty 25 000 kpl. Hintaa mukilla on aika reilusti, 29,90 ja se on ilmestynyt myyntiin 3.9. Onneksi näitä eivät muumimukien keräilijät olleet haalineet kaikkia itselleen. Stokkalta saa muuten tilattua ilman postareita koko syyskuun, joten jos tämä muki kiinnostaa suosittelen tilaamaan nyt. Mukia ei myydä siis muualla kuin stokkalla ja sen verkkokaupassa.
Muumimuki kokoelmamme on vielä pieni. Jotain meillä löytyy tuplana ja aina mukien ollessa tarjouksessa haaveilen niitten ostamisesta. Harmikseni budjettiini ei hirveän usein mahdu kyseinen muki. Nipsu on melkotuore tulokas tässä taloudessa. Vaikka mukeja keräilemmekin, niin ovat nuo ihan meillä arkikäytössä.

Alempana on muuten arvonta! 

5 kommenttia:

 1. Tää on ehdottomasti mun ha-lu-an -listalla. Mieletön hinta on kyllä kyseiselle kupposelle keksitty! Itselläkin on vielä minimaalinen mukikokoelma, mutta olenpa sinne tietämättäni hamstrannut yhden jo tuotannosta poistetun; ruskean nipsumukin, joka ei meillä sen jälkeen ole arkikäytössä ollut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mulla ei sitä olekkaan! Hiljaa hyvä tulee!

   Poista
 2. muumimukit on ihania, meillä on niitä kotona varmaan kaikki (ja muutama vanha arvokas mitä ei saa enää mistään) ja oon aatellut pölliä muutaman itelleni kun muutan joskus omaan kotiin.. (;

  VastaaPoista
 3. Mäkin rakastan muumimukeja ihan mielettömästi! Meillä ei vielä oo hirveen montaa, mut seuraava muki on ehdottomasti toi pinkki Mymmeli-muki, se on niin suloinen :)

  http://chiquine.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihania mukeja! :D

  http://lindis93.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ❤